Новини

На Запоріжжі стався потужний вибух

У Запорізькій в одному із сіл Розівського району області вибухнув осколочно-фугасний снаряд, внаслідок чого двоє чоловіків отримали поранення.

Про це пише “Четверта студія” з посиланням на прес-службу Національної поліції Запорізької області.

“Подія сталася 7 травня у приватному будинку в одному з сіл Розівського району. За даним фактом слідчим відкрито кримінальне провадження.
7 травня близько 19:45 до Розівського відділення поліції ГУНП в Запорізькій області надійшло повідомлення з лікарні про те, що до них доставили двох місцевих мешканців 1993 та 1992 років народження. У чоловіків діагностували осколкові поранення та численні травми тулубу та кінцівок.

Під час роботи на місці події слідчо-оперативною групою відділення поліції встановлено, що тілесні ушкодження вони отримали в приватному будинку в одному з сіл Розівського району під час розбирання осколочно-фугасного снаряду. Правоохоронці з’ясували, що чоловік 1992 року народження зберігав боєприпас без передбаченого законом дозволу”, – йдеться у повідомленні.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Звідки у фігуранта бойовий припас встановить слідство. Проводяться слідчі дії щодо встановлення всіх обставин події.

 

Коментарі

Кенцало Юра

Recent Posts

Керівник фракції Порошенка у Львові вляпався у скандал

Заявив, що Нацгвардія не воює

5 години тому

Як виглядає Вовчанськ

Місто, як повідомляє один із поліцейських, що знаходяться там, знаходиться під постійним вогнем противника

6 години тому

В Україні розпочався протест далекобійників

Через закон про мобілізацію

6 години тому

Ворог дискредитує українську владу та зриває мобілізацію

ЦПД опублікував ІПСОшні тези, які вилізли напередодні набрання чинності «мобілізаційним законом»

6 години тому