Новини

На Яворівщині затримали грабіжника

Слідчі Яворівського відділу поліції відкрили кримінальне провадження. За скоєне 23-річному мешканцю Київської області загроржує покарання – позбавленя волі на строк від трьох до шести років. Про це пише “Четверта студія” з посиланням на ГУ НП у Львівській області.

У Яворівський відділ поліції 21 квітня з заявою про крадіжку зі свого будинку звернулась 52-річна мешканка одного з сіл району. За словами заявниці, злодій проник у будинок, пошкодивши вікно та заволодів її особистими речами та майном.

За вказаною адресою виїхали слідчо-орперативна група територіального відділу поліції, інспектор-кінолог зі службовим собакою. Пес взяв слід і невдовзі правоохоронці затримали зловмисника в порядку ст.208 КПК України неподалік місця скоєння злочину.

Особу затриманого встановлено – ним виявився 23-річний мешканець Київської області. Речові докази правоохоронці у нього вилучили.

За фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.3 ст.185 (крадіжка) КК України. Санкція статті передбачає покарання – позбавленя волі на строк від трьох до шести років.  Проводиться досудове розслідування, невдовзі суд обере затриманому міру запобіжного заходу.

 

Коментарі

Кенцало Юра

Share
Published by
Кенцало Юра

Recent Posts

Як виглядає Вовчанськ

Місто, як повідомляє один із поліцейських, що знаходяться там, знаходиться під постійним вогнем противника

29 хв. тому

В Україні розпочався протест далекобійників

Через закон про мобілізацію

33 хв. тому

Ворог дискредитує українську владу та зриває мобілізацію

ЦПД опублікував ІПСОшні тези, які вилізли напередодні набрання чинності «мобілізаційним законом»

57 хв. тому