На вулиці Львова дитина на очах у матері провалилася у яму з крижаною водою (ФОТО)

Новини 04 Грудня, 2019 5 171

Фото ілюстративне з відкритих джерел

Комунальники залишили яму після ремонтних робіт. Крижана пастка не була огороджена і знаходиться неподалік школи

Моторошна пастка: на одній з вулиць старого Львова дівчинка на очах у матері провалилася у притрушену снігом яму наповнену водою. Подія сталася 3 грудня.

Як повідомила на своїй сторінці у ФБ львів’янка Екатерина Луголооби все сталося миттєво: дівчинка, яка йшла поруч з мамою по вулиці Хімічній, «стала на сніг із землею і моментально по пояс пішла під землю».

Про це пише “Четверта студія”.

Також, жінка з обуренням наголошує, що так і  не дочекалася реакції міських комунальників, а дорога може становити потенційну небезпеку для дітей, які щодня ходять цією вулицею до школи.

«Моя дочка ледь не потонула у невидимому проваллі-калабані на вулиці Хімічній. Стала на сніг із землею і моментально по пояс пішла під землю. Якби мене не було поруч, не знаю чи вибралася б сама! Слава Богу ми йшли разом і поруч!
Ніякої ями там не видно. Огорожі немає. На вигляд просто земля зі снігом.
Це вулиця Хімічна. Завтра зранку до школи підуть школярі. Якщо без батьків дитина туди забреде, може зовсім потонути. Відповідну службу я змогла повідомити тільки через Київську міліцію. Так не реагували. Перенаправляли до водоканалу, а ті трубки не беруть.
Селфі немає. Дуже холодно було і страшно. На докази часу не було», – зазначає у своєму дописі Екатерина Луголооби.

Допис львів’янки також розмістили на сторінці спільноти «Варта-1» і він викликав хвилю обурення серед користувачів соцмереж тим, що місце провалля не було навіть означено чи огороджено, а після  випадку з дівчинкою – міські служби не реагували на звернення.

Вранці 4 грудня,  Екатерина Луголооби на своїй сторінці у ФБ, під дописом про інцидент, повідомила, що лише після оприлюднення даної події і розголосу у соцмережах,  небезпечне місце  вранці 4 грудня було огороджено.

Скриншот ФБ/Фото: Екатерина Луголооби

 

Довідково. Вулиця Хімічна — вулиця в Шевченківському районі Львова, між місцевостями Підзамче і Клепарів, що прямує з північного сходу на південний захід від вулиці Замарстинівської до Джерельної та утворюючи перехрестя з проспектом Чорновола. Вулиця виникла наприкінці ХІХ століття вздовж русла каналу Нова Полтва (інші назви — Корито, Млинський потік), який проходив вздовж нинішніх вулиць Хімічної та вулиці Дашкевича.

 

Коментарі

Позначки: , , , ,