Новини

На трасі у Польщі у вантажівки відірвалося колесо і влетіло в автобус з українцями: один загиблий, двоє травмованих

У Польщі унаслідок трагічної ДТП загинув водій автобуса з українцями.

Як повідомляє «Польське радіо», водій загинув унаслідок удару у переднє скло автобуса колеса, що відірвалося від вантажівки, яка рухалася назустріч

Як зазначається у повідомленні, у ніч з четверга на п’ятницю у селі Тур в Лодзькому воєводстві сталася трагічна дорожньо-транспортна пригода за участю українського автобуса. У лобове скло транспортного засобу влетіло колесо, що відірвалося від вантажівки, яка рухалася назустріч. Водій автобуса загинув на місці, а двох пасажирів було госпіталізовано.

За попередніми висновками поліції, у вантажівці під час роз’їздного руху відірвалося заднє колесо, що із силою влетіло у лобове скло автобусу, що їхав назустріч. Пасажирський транспортний засіб впав у кювет, а його водій загинув на місці.

Автобусом подорожувало 15 громадян України, котрі їхали з Києва до Свіноусті. Двоє з них зазнали травм – чоловік та жінка. Інші пасажири не постраждали.

Поліція з’ясувала, що водій вантажівки був тверезим. Докладні причини трагічного ДТП вивчатиме поліція під наглядом прокуратури.

 

Коментарі

Ольга Корнієнко

Recent Posts

Львів святкує День народження

Мер ще досі Садовий

1 день тому

Львівщина отримала 30 позашляховиків від британців

Цього разу близько 50 британців наважилися подолати багато кілометрів, аби особисто доправити цей транспорт

1 день тому