Новини

На трасі Львів – Рівне сьогодні будуть здійснювати посадку і зліт бойові винищувачі

27 серпня 2020 року з 16:00 до 19:00 рух транспорту на ділянці автодороги М-06 Київ-Чоп між селами Крупець та Михайлівка Радивилівського району буде обмежено. На час дії обмеження буде забезпечено об‘їзд вказаної ділянки через с.Гнильче.

Як пише “Четверта студія”, про це повідомляє Служба автомобільних доріг у Рівненській області.

“Перепрошуємо учасників дорожнього руху за тимчасові незручності та просимо врахувати фактор обмежень руху при плануванні поїздок”, – зазначається у повідомленні.

Ілюстрація: САД у Рівненській області

Як повідомила Служба зв’язків з громадськістю повітряного командування «Центр» у ФБ,  у зв’язку з проведенням планових навчань та переміщенням техніки, у четвер 27 серпня 2020 року з 16:00 до 19:00 рух транспорту на ділянці автодороги М-06 Київ-Чоп між селами Крупець та Михайлівка Радивилівського району буде обмежено.

Дані навчання є необхідним елементом підготовки та відпрацювання визначених завдань за призначенням авіаційних, зенітних ракетних та радіотехнічних військ з метою захисту суверенітету та цілісності України і її громадян.

“Військовослужбовці військових частин Повітряних Сил Збройних Сил України не припиняють нарощувати бойові спроможності та вдосконалювати навченість і професіоналізм. До навчань залучається особовий склад та ОВТ, в тому числі авіаційна компонента військових частин повітряного командування «Центр», – зазначається у повідомленні.

 

Коментарі

Ольга Корнієнко

Recent Posts

Керівник фракції Порошенка у Львові вляпався у скандал

Заявив, що Нацгвардія не воює

17 години тому

Як виглядає Вовчанськ

Місто, як повідомляє один із поліцейських, що знаходяться там, знаходиться під постійним вогнем противника

17 години тому

В Україні розпочався протест далекобійників

Через закон про мобілізацію

17 години тому