На трасі Київ – Чоп сталася масова автотроща: серед загиблих є дитина (ВІДЕО)

Новини 08 Червня, 2020 11 870

Фото: НПУ

Автопригода за участю вантажівки та трьох легковиків сталася  7 червня, о 18:25 на автодорозі «Київ-Чоп» у селі Вересневе Рівненської області.

Як пише «Четверта студія», про це повідомила Нацполіція Рівненської області.

За попередньою інформацією, загинули четверо осіб — водій та пасажири легковика «Chevrolet Aveo», водій «Audi» — травмований.

Як повідомили у ДСНС, 7 червня о 18:44 на автодорозі Київ-Чоп поблизу села Вересневе Рівненського району сталося ДТП за участю трьох легкових автомобілів та вантажівки з напівпричіпом.

Внаслідок автопригоди чотири людини, з них одна дитина, загинули на місці пригоди.

Рятувальники за допомогою спецобладнання деблокували усіх загиблих.

Від ГУ ДСНС на місці події працювали три одиниці спецтехніки та 14 рятувальників.

Усі обставини даної події встановлює поліція.

ДСНС

Відео ліквідації наслідків ДТП на трасі Київ-ЧопМи публікуємо це відео, як нагадування для всіх учасників дорожнього руху. Ваше життя та життя ваших рідних – найдорожче. Виїжджаєте на дорогу, не забувайте про це. Будьте максимально уважними! 07 червня о 18:44 на автодорозі Київ-Чоп поблизу села Вересневе Рівненського району сталося ДТП за участю трьох легкових автомобілів та вантажівки з напівпричіпом.Внаслідок автопригоди чотири людини з них одна дитина загинули на місці пригодиРятувальники за допомогою спецобладнання деблокували усіх загиблих. Від ГУ ДСНС на місці події працювали три одиниці спецтехніки та 14 рятувальників. Усі обставини даної події встановлює поліція.Головне управління ДСНС у Рівненській області

Опубліковано МВС України Неділя, 7 червня 2020 р.

 

Коментарі

Позначки: , , , , ,