Новини

На трасі “Київ-Чоп” два автомобілі зіткнулися з вантажівками

Внаслідок дорожньо-транспортних пригод потерпіло двоє людей, які доставлені у місцеву лікарню.

В Сколівське відділення поліції 8 травня надійшла інформація про те, що близько 19.00 на трасі Київ-Чоп сталася автопригода, в якій потерпіла людина.

Як попередньо встановили працівники поліції, неподалік села Орява зіткнулися автомобіль «Фольксваген Транспортер» під керуванням 55-річного жителя Закарпатської області та вантажівка «ДАФ» з напівпричепом, якої їхав 53-річний харків’янин. Внаслідок ДТП тілесні ушкодження отримала 61-річна пасажирка мікроавтобусу, односільчанка водія. Її госпіталізовано у лікарню з діагнозом: закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку, забій грудної клітки та рвані рани губи і передпліччя.

Схожа автопригода сталася на Сколівщині того ж дня близько 21.20 на автодорозі Київ-Чоп у селі Нагірне. За попередніми даними, там відбулося зіткнення автомобіля «Фольксваген ЛТ», яким керував 21-річний мешканець Пустомитівського району, та вантажівки «Сканія» під керуванням 52-річного громадянина Білорусі. В результаті автопригоди водій «Фольксвагену» отримав тілесні ушкодження і доставлений у лікарню зі струсом головного мозку, черепно-мозковою травмою та забоєм грудної клітки.

Наразі правоохоронці з’ясовують обставини обох ДТП. Вирішується питання про відкриття кримінальних проваджень.

Фото ілюстративне

Коментарі

Олег Довганик

Recent Posts

На Сихові відбудеться Перший фермерський ярмарок

У неділю, 12 травня, у Львові відбудеться Перший фермерський ярмарок на Сихові на площі перед…

22 години тому