На території Кремля застрелився співробітник особистої охорони російського президента

Новини 01 Грудня, 2020 212

Співробітник 5-го відділу Управління особистої охорони ФСО/Фоито: Д-НК

У Москві прямо на території Кремля покінчив життя самогубством співробітник особистої охорони російського президента Володимира Путіна. Михайло Захаров застрелився з пістолета.

Як пише «Четверта студія», про це повідомляє Д-НК з посиланням на російські ЗМІ.

Російські журналісти уточнюють, що підрозділ, в якому він працював, відповідає за особисту охорону Путіна. Самогубство сталося в робочий час — в цей момент Захаров перебував на службі. Джерела змогли з’ясувати обставини трагедії: колеги розповіли, що причиною самогубства могли стати складності виконання робочих обов’язків.

Начальство байдуже ставилося до умов роботи загиблого, а також до великої кількості переробок. В одну з останніх змін Захаров був змушений перебувати на роботі більше 15 годин на добу. За даними джерел, дружина загиблого не знала точної інформації про обставини загибелі чоловіка.

Керівництво ФСО не повідомило їй, що чоловік покінчив життя самогубством, а лише повідомило про його загибель. Журналісти також змогли зв’язатися з родиною загиблого і з’ясувати, що у Захарова були проблеми з дружиною, з якою останнім часом він спільно не проживав. Більш того, в наступному місяці вони повинні були розлучитися за взаємною згодою.

Коментарі

Позначки: , , ,