Новини

На Сокальщині племінник вбив дядька

В Сокальське відділення поліції 14 квітня затефонував 23-річний житель району та повідомив, що під час сварки з рідним дядьком вдарив його по голові.

Як повідомили у відділі комунікації Головного управління Національної поліції у Львівській області, слідчо-оперативна група, виїхавши на місце події, встановила, що 36-річному місцевому мешканцю було заподіяно тілесні ушкодження – відкриту черепно-мозкову травму та забій головного мозку. Чоловіка госпіталізували в реанімаційне відділення лікарні, де він помер 15 квітня близько 02.00.

За фактом відкрите кримінальне провадження за ч.2 ст.121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження). Скоєння цього злочину карається позбавленням волі на строк від семи до десяти років.

Зараз вирішується питання про обрання зловмиснику запобіжного заходу. Проводиться досудове розслідування.

Коментарі

Ольга Корнієнко

Share
Published by
Ольга Корнієнко

Recent Posts

У Львові 65% пасажирів користуються ЛеоКарт

65% пасажирів міського громадського транспорту оплачують/реєструють свої поїздки картками ЛеоКарт – загальними, студентськими, учнівськими та…

4 години тому

Львів та Фрайбург розширюють співпрацю

обговорили нові проєкти

13 години тому

Синоптики застерігають про надзвичайну пожежну небезпеку на 4 – 6 травня

у Львівській громаді зафіксували уже 50 пожеж в екосистемах, з них 18 – великі, площа горіння яких…

13 години тому

Комунальне підприємство “Зелене місто” очолив Олександр Єгоров

Найголовніші проекти підприємства “Зелене місто” — будівництво механіко-біологічного комплексу з переробки ТПВ та рекультивація Грибовицького…

13 години тому