Новини

На робочому місці чиновника Мінветеранів помітили триколор РФ (ВІДЕО)

Чиновник Міністерства у справах ветеранів Андрій Штефанюк заявив що тримає в кабінеті прапорець Словаччини, а не Росії.

Раніше про російський триколор у кабінеті Штефанюка 30 березня повідомила депутатка Харківської обласної ради від партії “Європейська Солідарність” Ольга Лехан, пише Четверта студія з посиланням на Прямий.

Прапор який схожий на російський триколор помітили під час проведення онлайн-захисту конкурсних пропозицій загальнодержавних програм, розроблених громадськими організаціями ветеранів, для виконання яких надається фінансова підтримка у 2021 році.

“Так сталося, що під час стріму хтось з представників Міністерства ветеранів кілька разів відкрив фото чиновника Мінвету Андрія Штефанюка, на якому чітко видно російський прапор. Його держслужбовець повісив прямо на робочому місці!” – написала Лехан Facebook, оприлюднивши відповідні фото.

У відповідь на це Штефанюк опублікував фото, показавши прапорець Словаччини.

Ольга Лехан

Сьогодні моє робоче місце в Мінветеранів опинилося в центрі уваги.
Цікаво, що дістали моє минулорічне фото…

Опубліковано Andrey Shtefaniyk Вівторок, 30 березня 2021 р.

“Сьогодні моє робоче місце в Мінветеранів опинилося в центрі уваги. Цікаво, що дістали моє минулорічне фото і чомусь саме зараз! (…) Але (…) сьогодні зради не буде. В моєму кабінеті, серед прапорів наших іноземних партнерів прапор СЛОВАЧЧИНИ. Бо ділимо приміщення з нашими “міжнародниками”, – написав Андрій Штефанюк.

“Працював та продовжую працювати на благо українських захисників. Слава Україні і Українським Захисникам!” – додав він.

Водночас “Нова” пише, що проросійські симпатії колишнього військового Штефанюка помітили ще у 2014 році.

Зазначається, на своїй фейсбук-сторінці Андрій Штефанюк 9 червня 2014 року писав, що пишається тим фактом, що його однокашник, випускник МВВПОУ (Мінське вище військово-політичне загальновійськове училище) Сергій Долотін в ЗС Росії отримав звання генерала.

“Ймовірно, Штефанюк не лише пишається досягненнями свого однокурсника, але й підтримує з ним зв’язки. Ну і “георгіївська стрічка” та радянське “товарищи” додає характерного нальоту всій цій картині”, – пише “Нова”.

“А ще український чиновник дуже сильно переймається долею такого собі Вадима Негатурова, який 2 травня 2014 року допомагав антимайданівцям вбивати українців в Одесі. Згодом сам Негатуров загинув під час пожежі в Одеському будинку профспілок”, – йдеться в матеріалі видання.

Видання нагадує, що з 2018 року Штефанюк працював у Державній службі України у справах ветеранів війни та учасників антитерористичної операції на посаді головного спеціаліста відділу забезпечення санаторно-курортним лікуванням та засобами реабілітації. Після створення Міністерства у справах ветеранів Штефанюк перейшов на роботу до новоствореного органу на посаду генерального директора Директорату вшанування пам’яті та формування позитивного образу ветерана.

Коментарі

Олег Довганик

Recent Posts

На Сихові відбудеться Перший фермерський ярмарок

У неділю, 12 травня, у Львові відбудеться Перший фермерський ярмарок на Сихові на площі перед…

5 години тому

Юрій Холод привітав мешканців Львівщини з Великоднем

На Львівщині святять паски

19 години тому