Новини

На річницю президентства Зеленського нам показали черговий епізод серіалу “Слуга народу”, – Климпуш-Цинцадзе

Фільм про річницю президентства Зеленського більше схожий на черговий епізод серіалу “Слуга народу”, ніж на конкретний звіт про виконану роботу.

Як пише “Четверта студія” з посиланням на “Прямий”, про це у Facebook пише народний депутат фракції “Європейської Солідарності”, голова комітету з питань інтеграції України з Євросоюзом Іванна Климпуш-Цинцадзе.

На її думку, Зеленський багато говорить про те, хто йому заважає, і мало – про те, що він сам робить.

“Концепція не змінилась. Навколо самі вороги. Але ворог “ізмєльчал”. На початку каденції – це був парламент. Зараз – наглядові ради держпідприємств та конкурсні комісії, які обирають керівників компаній. Зрозуміло, що їх контролюють вороги. Повністю згідна з президентом. Дуже-дуже важко змінити склад конкурсних комісій та корумпованих керівників всього за рік, маючи підконтрольні Уряд, ВРУ, прокуратуру та СБУ”, – іронізує Климпуш-Цинцадзе.

“Розуміння, як працює держава, не з’явилося. Шаріков у “Собачому серці” казав: все взяти та поділити. Тут навпаки: все згребти докупи. Вже згребли докупи законодавчу, виконавчу та судову владу, створивши нову в світі форму державного устрою. Тепер треба згребти докупи всі правоохоронні органи, щоби перед президентом сиділи три людини. Пропоную ще краще! Дві! Перша – прокуратура, СБУ, НАБУ, ДБР, НАЗК. Друга – всесильне МВС, куди ж без нього. До першого треба додати ще адвокатуру, щоб вже не мучитися. Хай захищає той самий, хто звинувачує. Тоді посадки точно будуть!”, – коментує народна депутатка заяву Зеленського про надмірну, на його думку, кількість правоохоронних органів.

“Мене, звісно, дуже потішило, що розвідки наших союзників знають – корупції нагорі немає. Не знаю, чи легше від цього країні, що вона вся пішла на середній рівень, який “працює” десятиліттями. Але знову повністю згодна з президентом. Дуже-дуже важко було за рік звільнити та посадити цей самий корумпований середній рівень. Руки точно не дійшли. Не було часу. За опозицією, волонтерами та патріотами ганялися”, – нагадує голова парламентського комітету.

“Головна мантра цього випуску – перезавантаження. Перезавантажити треба все і вся, і тоді Україна впевнено закрокує до щасливого життя. Пропоную все-таки почати перезавантаження зі своєї команди, де мають бути професіонали, а не друзі. І головне – зрозуміти свої функції в парламентсько-президентській республіці, чому потрібні незалежні гілки влади та розмежування компетенцій між правоохоронними органами”, – наголосила Климпуш-Цинцадзе.

Коментарі

Кенцало Юра

Share
Published by
Кенцало Юра

Recent Posts

В Україні збільшилась кількість людей, які хочуть усиновити дитину

Міністерство соціальної політики активізувало навчання кандидатів, які хочуть усиновити дитину — збільшена кількість тренерів та…

2 години тому

У Дрогобичі горів будинок (ФОТО)

Подробиці пожежі

11 години тому

Іноземці зможуть стати офіцерами в українській армії

що пропонує новий законопроєкт

12 години тому