Новини

На позачерговому засіданні Рада має проголосувати за підвищення зарплат лікарям і захист підприємців, — Порошенко

“Європейська Солідарність” зібрала 157 підписів для скликання позачергового засідання Верховної Ради, на якому мають розглядатись законопроєкти про підвищення зарплат медичним працівникам, а також допомога малому і середньому бізнесу. Про це пише “Четверта студія” з посиланням на “Прямий”.

“Ми вимагаємо негайно, у першому читанні та в цілому проголосувати за закон, який кардинально змінить ситуацію з тестуванням. Ми також проголосували за кардинальне збільшення заробітних плат лікарям до 300%. Збільшується зарплата всім медичним працівникам, які працюють у небезпеці коронавірусу. Станом на зараз, коли пройшов уже місяць, лікарі досі не дочекалися збільшення заробітної плати. Вони все ще працюють майже безкоштовно. Ми не приймаємо того, що у цій злочинній бездіяльності звинувачують або місцеве самоврядування, або громадських активістів. Це пряма вимога – лікарі вже за квітень мають отримати 300% підвищення зарплат. Пацієнти мають бути захищені.

Економіка також має бути захищеною. Треба вжити всі необхідні заходи для захисту середнього і малого бізнесу. Допомогти тим, хто виявився безробітним, соціально незахищеним верствам населення. Ми будемо тримати це під своїм контролем, будемо боротися і перемагати” – сказав п’ятий президент.

Коментарі

Кенцало Юра

Share
Published by
Кенцало Юра

Recent Posts

На Львівщині першого заступника сільського голови викрито на одержанні 4 000 доларів США хабаря

За процесуального керівництва Львівської обласної прокуратури на вимаганні та одержанні неправомірної вигоди викрито першого заступника…

35 хв. тому

Грошове забезпечення членам сімей полонених, заручників, інтернованих та зниклих безвісти за особливих обставин

Зверніть увагу, що для призначення виплати безвісно відсутнім військова частина вважає захисника, зниклого безвісти під…

41 хв. тому

Підозрюваного у вбивстві Фаріон залишили в СІЗО ще на два місяці

Підозрюваного у вбивстві Фаріон залишили в СІЗО ще на два місяці - до 17-го листопада…

3 години тому