Новини

На Перемишлянщині поповнились бібліотечні фонди

Упродовж минулого року у бібліотеки Перемишлянського району надійшло 2270 примірників поповнень до фондів на загальну суму 155147 грн. Про це сьогодні, 7 березня, під час звіту розповів голова Перемишлянської райдержадміністрації Володимир Танчин.

У 2018 році завдяки участі у мікропроектах, проведено капітальний ремонт із заміною вікон та дверей у центральній районній бібліотеці м. Перемишляни і Перемишлянській музичній школі на суму 514899 грн.

“Стратегічним напрямком в розвитку культури Перемишлянського району є створення умов для сприяння творчій активності громадянина і формування в громадянського суспільства європейського рівня, що передбачає забезпечення реалізації політичних, громадянських, економічних, соціальних і культурних прав громадян, засвоєння та використання новітніх знань і технологій, збереження безцінної культурно-духовної спадщини”, – зазначив Володимир Танчин.

За 2018 рік заклади культури отримали 457 298 грн власних надходжень. За кошти державного бюджету встановлено вікна в бібліотеці-філії с. Новосілка на суму 16998 грн.

Коментарі

Кенцало Юра

Share
Published by
Кенцало Юра

Recent Posts

Мешканців Львівщини просять економити світло

Аварійні відключення стали необхідним кроком для збереження енергосистеми України — брифінг

6 години тому

Момент замаху на Фіцо

Відео

6 години тому