На об’їзній дорозі Львова розбилася іномарка: є загиблі і травмовані

Новини 06 Липня, 2020 2 489

Фото ілюстративне з відкритих джерел

Серед постраждалих – дитина

На об’їзній дорозі Львова, сьогодні 6 липня,  внаслідок ДТП одна людина загинула, троє людей  госпіталізовано з травмами в медичні заклади Львова.

Як пише “Четверта студія”, у департаменті цивільного захисту Львівської ОДА повідомили, що дорожньо-транспортна пригода сталася  6 липня о 03:48 год, на кільцевій дорозі, біля с. Холодновідка Пустомитівського району.

25-річний водій автомобіля “Ауді АА”, не впорався із керуванням і здійснив наїзд на перешкоду. Внаслідок ДТП водій автомобіля від отриманих травм помер на місці події, троє пасажирів, в тому числі одна дитина 2003 року народження, отримали травми і були госпіталізовані в медичні заклади м. Львова.

Обставини події встановлюються.

Як повідомили у ГУ Нацполіції Львівської області, за минулу добу на автодорогах Львова та області стались 32 дорожньо-транспортні пригоди, чотири з них – з потерпілими.

20 автопригод зареєстровано на дорогах області, ще 12 – у Львові. Внаслідок ДТП семеро осіб травмовано.

За наслідками пригод складено 28 адміністративних протоколів за ст.124 (порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна) Кодексу України про адміністративні правопорушення. Санкція статті передбачає накладення штрафу в розмірі двадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або позбавлення права керування транспортними засобами на строк від шести місяців до одного року.

 

Коментарі

Позначки: , , , ,