Новини

На Львівщині жінка три роки ловить рибу (ФОТО, ВІДЕО)

Львів’янка Марічка Лучкова три роки займається риболовлею. За цей час дівчина побувала на змаганнях, а тепер і сама організовує чемпіонат. Журналістам Суспільного Марічка розповіла про талісман та особливості свого хобі, пише Четверта студія.

У кожного своя косметичка, каже рибалка Марічка Лучкова і показує усі необхідні речі які привезла з собою для риболовлі.

“Під різні умови, під різну рибку, все як в дівчаток, все гарно по формах, по кольорах в нас розфасовано на різні варіанти риб. І це от власне подарований талісман (металева рибка, — ред.), правда вона вже бідолага, підписана першими моїми змаганнями це 5 вересня 2020 року”, — каже Марічка.

Дівчина розповідає, що почала займатись риболовлею в дитинстві. Ловити рибу її навчили батько, брати та друзі. Пізніше вона закинула хобі, а три роки тому знову до нього повернулась. Впійману рибу Марічка відпускає.

За три роки риболовлі дівчина їздила на різноманітні змагання, Марія очолює один з риболовних напрямків від федерації спорту у Львівській області.

Зараз Марічка разом з другом готується до наступних змагань.

На Львівщині жінка три роки ловить рибу
На Львівщині жінка три роки ловить рибу
На Львівщині жінка три роки ловить рибу
На Львівщині жінка три роки ловить рибу
На Львівщині жінка три роки ловить рибу

“Все почалось з коментарів в соціальних мережах, під одним постом про ловлю судака. Почалося в коментарях, слово за слово, домовились про спільну рибалку. Буквально через кілька днів поїхали спробувати його піймати, але рибка сказала нам не цього разу і так по сьогодні”, — каже суддя змагань Володимир Колчанов.

Також Марічка організовує перший офіційний Чемпіонат Львівської області з лову форелі в озерах.

Коментарі

Олег Довганик

Share
Published by
Олег Довганик

Recent Posts

В Україні збільшилась кількість людей, які хочуть усиновити дитину

Міністерство соціальної політики активізувало навчання кандидатів, які хочуть усиновити дитину — збільшена кількість тренерів та…

11 хв. тому

У Дрогобичі горів будинок (ФОТО)

Подробиці пожежі

9 години тому

Іноземці зможуть стати офіцерами в українській армії

що пропонує новий законопроєкт

10 години тому