Новини

На Львівщині жінка під час прогулянки зустріла стадо диких кабанів (ВІДЕО)

На Львівщині жінка під час прогулянки зустріла стадо диких кабанів. Львів’яни ж кажуть, що тварин зустрічають уже не вперше.

Про у фейсбуці на сторінці «Тваринний світ України» розповіла Галя Касем, яка й зустріла тварин 13 лютого, пише Четверта студія з посиланням на НТА.

Жінка каже, що коли побачила диких кабанів, то дуже налякалася та розгубилася, навіть намагалася вилізти на дерево.

«Смішно не було зовсім, була навіть невдала спроба видертись на дерево, коли в певний момент вони почали бігти на нас, але, на щастя, звернули».

В яку сторону втікати від тварин, жінка не знала, тому каже, що просто заховалася за дерево. У коментарях до допису користувач соцмережі Анатолій Новак зауважив, що також бачив цю родину кабанів у Сихівському лісопарку Львова.

Галина Касем також розповіла, що схожа історія з нею трапилася й минулого року в лісі.

«Прогулюючись лісом, почула шорох в кущах, в декількох метрах, звідти вилізла голова кабана! В шоці ми були обидвоє, він не очікував побачити мене, а я його! Рванули один від одного в різні боки»,  – каже вона.

Додамо, що дикі тварини досить часто “заходять у гості” до міста. Раніше на «Гарячу лінію міста Львова» надійшло повідомлення про те, що центром Львова розгулює лисиця. Також декілька років тому на прогулянку парком “Знесіння””вийшли дикі кабани,  а в районі Левандівки розгулював лось.

Натомість зоолог Орест Залипський у коментарі NTA пояснював, що такі “візити” диких тварин до міста – це європейське нормальне явище. За його словами, до таких тварин просто не потрібно підходити чи намагатися відігнати.

Коментарі

Олег Довганик

Share
Published by
Олег Довганик

Recent Posts

На кордоні з Польщею продають місця у черзі

Ціна становить 10 тисяч доларів

16 години тому

Трагедія на Львівщині: обвал стіни будинку забрав життя маленької дитини

Львівський район: під час ремонтних робіт стіна будинку обвалилась на дитину

16 години тому