На Львівщині жертвами лобового зіткнення автобуса та іномарки стали троє військовослужбовців

Новини 17 Грудня, 2018 25

Фото: Нацполіції області

У Львівській області внаслідок ДТП загинули троє військовослужбовців Навчального центру Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного.

Про це повідомляється на сторінці вишу у Facebook.

«16 грудня 2018 року трагічно внаслідок дорожньо-транспортної пригоди у селищі Івано-Франкове Яворівського району загинули військовослужбовці військової служби за контрактом 184-го Навчального центру Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного солдати Назарій Пастерук, Віктор Транков та Костянтин Прядеїн», – сказано у повідомленні.

Керівництво Національної академії сухопутних військ, командування та особовий склад 184-го Навчального центру висловлює щире співчуття родинам загиблих.

Як повідомлялося, поліція затримала водія автобуса, який скоїв лобове зіткнення з легковиком і позбавив життя мешканців чотирьох областей.

43-річний киянин, керуючи автобусом «Неоплан» міжнародного рейсу Дніпро – Згожелець (Польща) та рухаючись в напрямку Львова, не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху, де скоїв лобове зіткнення з легковим автомобілем «Вольво» під керуванням 23-річного мешканця Волинської області.

Від отриманих травм водій та троє пасажирів легковика, 21-річний житель Харківщини, 22-річний мешканець Сумщини та 26-річний житель Рівненщини, померли на місці події. Ще двох пасажирів «Вольво», 20-річного жителя Рівненської області та 21-річного мешканця Харківщини, із тілесними ушкодженнями доставили у лікарню.

 

Коментарі

Позначки: , ,