​​На Львівщині запрацює обласний центр соціальної реабілітації дітей

Новини 05 Листопада, 2023 87

Проєкт передбачає надання кваліфікованої психологічної допомоги дітям, які мають травми війни, зокрема тим, хто пережив окупацію, втратив рідних чи дім

Меморандум про створення Центру підписали Львівська ОВА, Львівська облрада та благодійний фонд HOPE UA.

Про це повідомив начальник ЛОВА Максим Козицький та в о голови ЛОР Юрій Холод, пише Четверта студія.

Проєкт передбачає надання кваліфікованої психологічної допомоги дітям, які мають травми війни, зокрема тим, хто пережив окупацію, втратив рідних чи дім.

Фахівці HOPE UA уже мають досвід роботи у цьому напрямі, зокрема у межах профільної програми реабілітації упродовж шести місяців спеціалісти надали допомогу 120 дітям.

Центр запрацює на базі будинку підтриманого проживання у Стрийському районі. В приміщенні проведуть реставраційно-ремонтні роботи. Це та подальшу діяльність установи профінансує Міністерство закордонних справ Нідерландів спільно з Health Net TPO. 

«Вдячність HOPE UA за увагу до дітей і їхнього психологічну стану в умовах великої війни, а також проєкти для підтримки вимушено переміщених осіб, організацію харчування для людей у складному становищі на Львівщині, надання гуманітарної допомоги на прифронтових територіях та співпрацю зі соціально-відповідальним бізнесом. Дякую за ще одну важливу ініціативу, яку спільно розпочинаємо», – написав Козицький.

Коментарі

Позначки: , , ,