На Львівщині за минулий місяць придбали автівок на майже 8 млн доларів США

Новини 18 Вересня, 2020 229

Фото: Драйв

Лідером продажів серед мешканців області стала французька марка авто “Renault”

У серпні 2020 року на Львівщині зареєстрували 260 нових автомобілів. Автівок придбали на загальну суму близько 8 мільйонів доларів.

Як пише «Четверта студія» з посиланням на «Сихів Медіа», лідером продажів серед львів’ян та мешканців області минулого місяця стала французька марка авто “Renault”. В місті зареєстрували 55 машин цього бренду на суму 900 тисяч доларів без урахування вартості додаткового обладнання.

У переліку моделей на першому місці минулого місяця на Львівщині був кросовер Renault Duster, окрім нього львів’яни часто обирали Renault Logan і Renault Sandero.

У серпні на Львівщині серед покупців авто також були популярними марки “Toyota” та “Volkswagen”. Серед усіх зареєстрованих автівок 72% склали кросовери. Більше, ніж 40% – автомобілі з дизельними двигунами, а середній об’єм двигуна становив 2 тисячі сантиметрів кубічних.

Загалом у серпні 2020 року в Україні зареєстрували понад 7 тисяч нових авто. Загальна сума витрат на купівлю машин склала близько 210 мільйонів доларів. З яких 5 тисяч кросоверів, що майже 75% від загальної кількості придбаних авто.

Додамо, що українці також купували машини преміум-сегменту: Rolls-Royce Cullinan, Bentley Continental GT, Mercedes-Benz GT AMG, п’ять Porsche 911 та вісім електромобілів Porsche Taycan.

 

Коментарі

Позначки: ,