Новини

На Львівщині за кошти обласного бюджету ремонтують понад два десятки об’єктів, де зможуть жити вимушені переселенці

Станом на сьогодні у нашій області фактично зареєстровані 230 тисяч ВПО. Окрім цього, область прийняла найбільшу кількість релокованих підприємств, а це більше ніж 5 тисяч евакуйованих працівників.

Про це пише Четверта студія з посиланням на ЛОВА.

Отож, з урахуванням нагальної необхідності у вирішенні проблеми з житлом для ВПО торік департамент економічної політики ЛОВА розробив нову обласну Програму реалізації пріоритетних інфраструктурних проєктів у Львівській області.

Цьогоріч за рахунок коштів Програми будують та ремонтують 23 об’єкти з можливістю створення додаткових 1424 місць для ВПО. На це з обласного бюджету затвердили 189,8 млн гривень. 

Щоб мінімізувати витрати з обласного бюджету, ЛОВА налагодила співпрацю з 23 донорськими організаціями, що дало змогу залучили 394,6 млн для проведення ремонтних робіт на 104-х об’єктах.

Коментарі

Олег Довганик

Share
Published by
Олег Довганик

Recent Posts

На Львівщині першого заступника сільського голови викрито на одержанні 4 000 доларів США хабаря

За процесуального керівництва Львівської обласної прокуратури на вимаганні та одержанні неправомірної вигоди викрито першого заступника…

23 хв. тому

Грошове забезпечення членам сімей полонених, заручників, інтернованих та зниклих безвісти за особливих обставин

Зверніть увагу, що для призначення виплати безвісно відсутнім військова частина вважає захисника, зниклого безвісти під…

29 хв. тому

Підозрюваного у вбивстві Фаріон залишили в СІЗО ще на два місяці

Підозрюваного у вбивстві Фаріон залишили в СІЗО ще на два місяці - до 17-го листопада…

3 години тому