Новини

На Львівщині з будинку, де загинули троє юнаків, відселили всіх мешканців

У селі Пікуловичі, що неподалік Винник, в одному з помешкань на початку цього тижня було виявлено тіла трьох молодих людей без ознак життя та слідів насильницької смерті. З‘ясувалося, що трагедія трапилася в будинку місцевого вчителя фізичного виховання, який на час надзвичайної пригоди не перебував удома.

Як пише «Четверта студія», про це повідомляє «Винниківський вісник».

Як зазначається, у Карпатах у вчителя проживає мама, яка важко захворіла, тому він терміново поїхав до неї, щоб допомогти.

У нього своєї сім‘ї не було, але 25-річний племінник постійно його відвідував.

І тоді він також приїхав у гості до свого родича.

Разом із друзями – рідними братами, яким було відповідно 17 і 21 рік, вони перебували в згаданому помешканні. За словами сусідів, останній раз їх бачили живими ще минулої суботи, сьомого листопада.

Коли цього тижня власник помешкання повернувся з Карпат у Пікуловичі, то йому не відчинили дверей. Прочекавши певний час, господар вирішив проникнути у власне житло через вікно. А коли це йому вдалося, то був просто приголомшений побаченим. Адже рідний племінник і ще двоє хлопців були мертвими. Племінник – єдина дитина в своїй сім‘ї.

Головною версією слідства й надалі залишається загибель молодих людей від чадного газу.

Сусіди також кажуть, що з цього будинку відселили всіх мешканців, бо бояться, що вентиляційні системи погано функціонують.

А власник квартири, де й трапилася біда, перебрався до своєї родини, яка мешкає у Львові.

Як повідомлялося, на Львівщині через отруєння чадним газом загинуло троє людей.

 

 

Коментарі

Ольга Корнієнко