На Львівщині є дороги, які нікому не належать, – Літинський

Новини 06 Липня, 2022 101

На Львівщині є дороги, які нікому не належать, фото Святослава Літинського

волонтер втрапив на бездоріжжі в яму, де пошкодив колесо автівки, відремонтувати яке коштувало 6 тис. гривень. Після інциденту він самотужки полатав частину дороги, де була яма

У Львівській області є дорога, яка немає жодного балансоутримувача, а відтак, ремонтувати її нікому.

Про це на сторінці у соцмережі повідомив волонтер і громадський активіст Святослав Літинський, передає Четверта студія.

“В продовження історії із пробитим колесом та власноруч заасфальтованою дорогою. На наступний день сконтактувався зі мною голова ОТГ Володимир Мацелюх – висловлюю повагу такій швидкій реакції – з’ясувалося, що дорога нічия і ніхто за неї не відповідає. Дорога не належить ні ОТГ ні області”, – написав Літинській.

Він додав, що звернувся листом до керівника Львівської обласної військової адміністрації Максима Козицького, щоб визначили балансоутримувача або ЛОВА взяти цю дорогу на баланс.

Волонтер припустив, що таких нічийних доріг в громадах є ще багато.

“Варто виробити дієвий механізм передачі їх на баланс громад чи інших відповідальних балансоутримувачів”, – зазначив у дописі Святослав Літинський.

Нагадаємо, волонтер втрапив на бездоріжжі в яму, де пошкодив колесо автівки, відремонтувати яке коштувало 6 тис. гривень. Після інциденту він самотужки полатав частину дороги, де була яма.

Коментарі

Позначки: , , ,