Фото ілюстративне з відкритих джерел
У замороженому курячому філе, що експортувалося з Республіки Польща до країн-членів ЄС, спеціалісти Держпродспоживслужби виявили сальмонелу.
Як пише “Четверта студія” з посиланням на agronews.ua, про це повідомляють Держпродспоживслужби одразу декількох західних областей України.
Філе курки переробляли на м’ясо механічного обвалювання, а після цього його надіслали в Україну. М’ясо отримали два підприємства у Львівській області та одне на Волині.
Держпродспоживслужба Прикарпаття, Львівщині та Волині просить операторів ринку вилучити філе з виробництва та обігу, адже встановлено, що воно може спричинити шкідливий вплив для здоров’я людини.
А також у строк не більше двох робочих днів письмово інформувати про виявлену невідповідність відповідне Головне управління Держпродспоживслужби області.
Форум спрямований на висвітлення внеску жінок з інвалідністю у розвиток жіночого руху, документування їхньої боротьби…
"У нас не такий бізнес, що закрив на ключ і чекаєш. Корова кожен день хоче…
Світ спорту ніколи не стоїть на місці — технології, економіка та соціальні тенденції змушують ліги…