На Львівщині виявили аварійний міст через річку Бистриця (ФОТО)

Новини 26 Листопада, 2021 335

Фото Михайло Цимбалюк/ФБ

На Львівщині 15 кілометрів від Дрогобича немає якісних доріг.

Про це у Фейсбуці пише народний депутат від “Батьківщини” Михайло Цимбалюк, пише Четверта студія.

“15 кілометрів від районного центру і відрізані від цивілізації, а все тому, що немає якісної дороги. З робочим візитом побував у Дрогобицькій міській територіальній громаді, що на Львівщині. Разом з міським головою Дрогобича Тарасом Кучмою відвідали села ТГ Лішня та Медвежа. Місцеві мешканці нарікають, що через погане дорожнє покриття не завжди сюди доїжджає громадський транспорт, а за продуктами харчування, до найближчого магазину, потрібно долати самостійно декілька кілометрів”, – йдеться у повідомленні.

Крім того, Цимбалюк повідомив, що староста сіл Медвежа, Ступниця, Селець та Котоване Роман Явірський з мешканцями громади передав звернення щодо необхідності проведення капітального ремонту автодороги Ступниця-Лішня.

“Востаннє там ремонтували дорогу в 90-х роках минулого століття, а зараз це непроїзні шляхи ще й з аварійним мостом через річку Бистриця. Саме через його аварійність батьки не пускають своїх дітей до садочку чи школи, бо занепокоєнні, що він зможе не встояти від автобусу «Школярик»”, – повідомив Цимбалюк.

Фото Михайло Цимбалюк/ФБ

Фото Михайло Цимбалюк/ФБ

Фото Михайло Цимбалюк/ФБ

Коментарі

Позначки: , , , , , ,