Новини

На Львівщині викрили чиновницю, яку підозрюють у державній зраді

Жінку виявили прикордонники Львівського загону в одному із пунктів пропуску під час спроби виїхати до Польщі.

Про це пише Четверта студія з посиланням на прес-службу ДПСУ.

На Львівщині правоохоронці затримали посадовицю одного з так званих «міністерств Автономної Республіки Крим», яка здійснювала підривну діяльність на шкоду Україні. За що неодноразово нагороджувалась злочинною «владою» Криму.

За даними слідства відомо, що протягом 2014-2021 років зрадниця обіймала керівну посаду в одному з «міністерств» тимчасово окупованого Криму. Також встановлено, що жінка відкрито підтримувала злочини російських військових та агресію рф проти України.

За оперативною інформацією встановлено, що в січні 2022 року жінка прибула на територію України, з її слів: «приехала по семейным обстоятельствам». Проте втекти назад їй вже не вдалось, адже росія розпочала так звану «військову спецоперацію». Жінку виявили прикордонники Львівського загону в одному із пунктів пропуску під час спроби виїхати до Польщі. В подальшому зловмисниця мала намір через білорусь потрапити до росії.

Наразі зловмисниці повідомлено про підозру за ч. 1 ст. 111 «Державна зрада» КК України та обрано запобіжний захід – тримання під вартою з правом внесення застави в розмірі 4 млн грн. Триває слідство.

Заходи із припинення протиправної діяльності проводили оперативні співробітники Львівського прикордонного загону спільно з оперативниками та слідчими СБУ у Львівській області за процесуального керівництва Львівської обласної прокуратури.

Коментарі

Олег Довганик

Share
Published by
Олег Довганик

Recent Posts

На Львівщині першого заступника сільського голови викрито на одержанні 4 000 доларів США хабаря

За процесуального керівництва Львівської обласної прокуратури на вимаганні та одержанні неправомірної вигоди викрито першого заступника…

30 хв. тому

Грошове забезпечення членам сімей полонених, заручників, інтернованих та зниклих безвісти за особливих обставин

Зверніть увагу, що для призначення виплати безвісно відсутнім військова частина вважає захисника, зниклого безвісти під…

36 хв. тому

Підозрюваного у вбивстві Фаріон залишили в СІЗО ще на два місяці

Підозрюваного у вбивстві Фаріон залишили в СІЗО ще на два місяці - до 17-го листопада…

3 години тому