Новини

На Львівщині виховательці вручили підозру за побої учениці

За процесуального керівництва ювенальних прокурорів Львівської обласної прокуратури повідомлено про підозру 47-річній виховательці навчально-реабілітаційного центру. Їй інкримінують умисне нанесення побоїв та вчиненні інших насильницьких дій, які завдали фізичного болю неповнолітній (ч. 1 ст. 126 КК України)

Про це пише Четверта студія з посиланням на Львівську обласну прокуратуру.

За даними слідства, вихователька, перебуваючи у кабінеті за своїм місцем роботи, побила ученицю навчально-реабілітаційного центру.

Попередньо, між ними виник раптовий конфлікт, в ході якого підозрювана нанесла біля десяти ударів по тілу потерпілої предметом, схожим на указку.

Після того, обороняючись, дівчинка вибила з її рук предмет, яким її били. Проте жінка на цьому не зупинилась і штовхнула ученицю на диван, де продовжила бити дитину долонею.

Внаслідок таких дій потерпілій було завдано фізичного болю.

Слідчі дії тривають. Наразі жінку відсторонено від виконання службових обов’язків.

Досудове розслідування – Слідче управління Головного управління Нацполіції у Львівській області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Коментарі

Олег Довганик

Recent Posts

У Раді заговорили про реформу МСЕК

Законопроектом передбачається провести точкові зміни окремих процедур проходження медико-соціальної експертизи, які мають на меті спростити…

5 години тому