Новини

На Львівщині вшанували волонтерів та військових (ФОТО)

Урочисті заходи до Дня Збройних Сил України та з нагоди Міжнародного дня волонтера відбулися у Яворівському районі Львівщини. Армійців та тих, хто впродовж років російсько-української війни допомагали і продовжують допомагати фронту, запросили до себе вихованці середньої школи ЗЗСО І-ІІІ ступенів імені Івана Франка Івано-Франківської селищної ради. До них долучилися представники органів державної влади та місцевого самоврядування.

Про це пише Четверта студія з посиланням на armyinform.com.ua.

Привітав воїнів й голова Яворівської РДА Ярослав Коминський. Сам волонтер, який у найгарячіші роки допомагав військам, збираючи сотнями індивідуальні аптечки та інші необхідні для воїнів речі.

«Привітав воїнів навчального центру Сухопутних військ ЗС України. Подякував за їх патріотичний дух і за зразкову військову службу, за проявлену особисту мужність, стійкість та рішучість під час виконання військового обов’язку в умовах, пов’язаних із ризиком для життя та з нагоди 30-ї річниці з Дня Збройних Сил України, – пише Ярослав Коминський у своєму профілі в соцмережі Facebook.

− Також приємно бачити, що наше молоде покоління відзначає такі важливі для країни свята, − зазначив він.

Учні місцевої школи, де тривало урочисте зібрання, працювали як волонтери і зібрали для наших військовиків у районі ООС подарунки до Різдва та Нового року. Незабаром у район проведення ООС вирушить традиційний «десант» від 58-го Будинку офіцерів у Львові. Вони й відвезуть нашим захисникам подарунки, зібрані львівськими школярами.

Представники органів державної влади та місцевого самоврядування вручили військовим та волонтерам грамоти та цінні подарунки.

А творчий колектив 58-го Будинку офіцерів підготував для волонтерів та військових концертну програму.

На Львівщині вшанували волонтерів та військових

На Львівщині вшанували волонтерів та військових

На Львівщині вшанували волонтерів та військових

На Львівщині вшанували волонтерів та військових

Коментарі

Олег Довганик

Share
Published by
Олег Довганик

Recent Posts

Садовий планує взяти позику на 840 мільйонів гривень для переробки сміття

На сайті Львівської міськради підготували та оприлюднили проєкт ухвали про здійснення запозичення до бюджету Львівської…

6 години тому

У Львові просять встановити пам’ятник Шухевичу

Військові звернулись до Садового

6 години тому

У Львові депутати стали на захист академії сухопутних військ

Звернулись всі разом, щоб ми не плутали інцидент між двома фізичними особами, який відбувався, слідча…

7 години тому

Водій маршрутки у Львові розпилив газовий балончик у обличчя чоловіку

Залізничний районний суд визнав винним водія Львівського комунального підприємства АТП-1 в умисному тілесному ушкодженні

10 години тому