Новини

На Львівщині вручили медичні нагороди

Щороку, 23 травня, ми святкуємо День Героїв на честь українських вояків — борців за волю України.

Так знаково співпало, що цьогоріч свято припадає ще й на вручення дипломів та почесних грамот Ордену Святого Пантелеймона. Честь медичної професії. Адже усі наші Герої зараз там, де триває боротьба за Україну! Герої у пікселі повертають життя туди, де ворог прагне його знищити, а Герої у білих халатах повертають його тим, хто бореться!

Про це повідомив голова Львівського обласного онкологічного центру, керівник фракції ЄС у ЛОР Олег Дуда, пише Четверта студія.

Особливою честю для нас став візит Голови поважної ради ордену святого Пантелеймона Василя Князевича та членкині поважної ради Лілії Гриневич.

“Зазначу, що перед членами Регіональної ради Орден Святого Пантелеймона – Львівська область був складний вибір із 14 претендентів у номінації цивільний медик та 8 у номінації військовий медик. І ми одноголосно підтримали двох кандидатів”, – повідомив Олег Дуда.

Отож Дипломом за перемогу в регіональному відборів у номінації «За самовіддане служіння українському народу, мужність і стійкість у боротьбі за здоров’я українців, за свободу та незалежність України у війні з російським агресором» (для цивільних медиків) нагороджено Олег Фітькало – кандидата медичних наук, лікаря-нарколога вищої категорії, лікаря-психіатра, лікаря-психотерапевта, доцента кафедри психіатрії та психотерапії ФПДО Львівський національний медичний університет імені Данила Галицького – ЛНМУ.

У номінації для військових медиків Дипломом нагороджено Юрія Скуратівського – полковника медичної служби, начальника клініки анестезіології, реанімації, інтенсивної терапії та детоксикації Військово-медичний клінічний центр Західного регіону – м.Львів Медичних сил ЗСУ. Це чудові і гідні найвищих відзнак люди, дивлячись на них я впевнено можу сказати, що сьогодні Герої з нами і Герої серед нас.

Також сьогодні ми нагородили Почесними грамотами за самовіддане служіння, високий професіоналізм та громадянські чесноти під час війни України за свою незалежність медиків, які вже зробили свій великий внесок у нашу перемогу та продовжують це робити на лінії фронту!

“Дякую кожному! Ви рятуєте життя наших воїнів, допомагаєте усім, хто цього потребує, дбаєте про збереження життя та здоров’я українців.

Також дякую усім, хто сьогодні знайшов час, аби долучитись до заходу Департамент охорони здоров’я Львівської ОДА Наталія Літвінська, Львівська обласна рада,  Львівська обласна державна адміністрація. А нашим партнерам – Будинок воїна Перший жіночий ветеранський простір «Рехаб» Марії Петришин за допомогу в організації.

Щира подяка медіа партнерам Радіо Свобода, Радіо FM Галичина, Еспресо Захід, ТРК ПЕРШИЙ ЗАХІДНИЙ, 4studio та легендарній Піккардійській терції”, – наголосив Олег Дуда.

Коментарі

Олег Довганик

Recent Posts

БЕБ заблокувало роботу одного з найбільших платників податків Західної України

Детективи Бюро економічної безпеки позбавили державу податкових надходжень як мінімум на мільярд гривень

16 години тому

У Львові жінка поранила ножем свого знайомого

За скоєне жительці Львова віком 34 роки загрожує покарання - позбавлення волі на строк до…

1 день тому

Розпуста на 16 мільйонів: у Львові викрили спільноту сутенерів

Для їхньої безперебійної роботи зловмисники створили кол-центр, який рекламував надання інтимних послуг та оформляв замовлення

1 день тому

Біля Львова травмувався водій вантажівки

Внаслідок автозіткнення у Львівському районі травмований водій вантажівки – поліцейські встановлюють обставини події

1 день тому

Чергова невдала схема перетину кордону – на лаві підсудних мешканець Тернопільщини

під час огляду транспорту на пункті пропуску, утікача все ж було виявлено та затримано співробітниками…

1 день тому

На Львівщині правоохоронці за гроші обіцяли закрити кримінальне провадження

ДБР затримало на Львівщині двох правоохоронців, які за гроші обіцяли закрити кримінальне провадження

1 день тому