Новини

На Львівщині водій посеред дороги розпочав стрілянину

Як встановили співробітники відділення поліції №1 Золочівського районного відділу поліції, затриманий, водій автомобіля «Тойота», здійснив постріл з невідомої зброї, влучивши чоловіку в обличчя, під час конфлікту на дорозі

28 червня на оперативну лінію 102 надійшло повідомлення від медиків про те, що до них за допомогою звернувся 37-річний мешканець одного з сіл Золочівського району. Лікарі діагностували у пацієнта поранення обличчя – лівої щоки.

Про це повідомляє Нацполіція Львівщини, пише “Четверта студія”.

Також потерпілий повідомив, що близько 21.00, у водія автомобіля «Хюндай Санта Фе», пасажиром якого він був, виник конфлікт з водієм автомобіля «Тойота Камрі», під час якого той здійснив постріл з невідомої зброї, влучивши йому в обличчя.

До розкриття злочину були задіяні екіпажі сектору реагування патрульної поліції, оперативники кримінальної поліції, а також співробітники інших підрозділів відділення поліції №1 Золочівського районного відділу поліції. Проведеними заходами правоохоронці встановили що до скоєння злочину причетний 44-річний житель міста Броди. Тієї ж доби правоохоронці затримали його в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України.

Вирішується питання щодо повідомлення зловмиснику про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.4 ст.296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Досудове розслідування триває. Невдовзі суд обере затриманому запобіжний захід.

Коментарі

Кенцало Юра

Recent Posts

Львів святкує День народження

Мер ще досі Садовий

6 години тому

Львівщина отримала 30 позашляховиків від британців

Цього разу близько 50 британців наважилися подолати багато кілометрів, аби особисто доправити цей транспорт

6 години тому