Новини

На Львівщині відбудеться екофорум

II Західноукраїнський Екофорум відбудеться 3 червня 2023 року у комплексі «Озерний край» в м. Пустомити.Організаторами форуму є економічний факультет Львівський національний університет імені Івана Франка, проект «Життя в стилі Еко», Фонд Ірини Гримак «Львівщина», Пустомитівська міська Рада.

Про це повідомив декан економічного факультету ЛНУ ім Франка, пише Четверта студія.

Цьогоріч захід має благодійні завдання, і під час нього збиратимуть кошти на купівлю «пташки» для військових 125 бригади.

Організатори запросили до участі представників виконавчої та представницької влади Львівщини, які окреслять не лише проблеми, а й можливості та напрямки розвитку екобізнесу в сучасних умовах, інвестиційні можливості в громадах Львівщини. На бізнесових платформах виступлять успішні екопідприємці Західної України. А саме, підприємець Тарас Демкура, віце президент зі сталого розвитку Українського національного комітету Міжнародної Торгової Палати ICC Ukraine, який виступить з доповіддю на тему “Інноваційні рішення в розбудові екологічних просторів від проектів “Budmall” та “Життя в стилі ЕСО”. Про розвиток українського сироварного бізнесу дискутуватиме Микола Кміть, голова ради директорів агрохолдингу «МУККО». Про діяльність, можливості та виклики переробного підприємства в умовах війни, співпрацю з локальними виробниками та фермерами говоритиме директор Комунального підприємства “Фрут Банк” Павло Дигдало.

Цікавими і корисними для малого і середнього підприємництва будуть виступи підприємців, маркетолога Олени Рудик та Ольги Саніної,- співзасновниці українського бренду алкоголю «СпотиКачка».

Під час форуму відбудеться відзначення 25 екосертифікованих підприємств, а також відбудеться ярмарок з конкурсами, розіграшом лотерей, забавами для діток, та концертна програма.

Коментарі

Олег Довганик

Share
Published by
Олег Довганик

Recent Posts

Керівник “Арени Львів” Юрій Майборода отримав підозру у службовій недбалості

Мене хочуть посадити під цілодобовий домашній арешт, зараз тільки під нічний, хоча я взагалі як…

2 години тому

Скільки заробив директор “Львівавтодору” Садового

Квартира, дві земельні ділянки та більше мільйона зарплати: що задекларував директор ЛКП “Львівавтодор”

11 години тому

У Львові горіла трансформаторна підстанція

Люди були без світла

11 години тому