Новини

На Львівщині у лісі виявили склад застарілих артснарядів

26 вересня о 11:47 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення, що під час проведення лісогосподарських робіт в лісі поблизу м. Броди на відстані 3 км від житлових будинків, 150 м від траси Київ -Чоп виявлено 23 предмети ззовні схожі на артилерійські снаряди часів ІІ Світової війни. Про це повідомляє ГУ ДСНС у Львівській області.

За фактом виявлення боєприпасів повідомлено правоохоронні органи та подано заявку до 2-го спеціального центру швидкого реагування ДСНС України на вилучення та їх знищення.

Головне управління ДСНС України у Львівській області нагадує, що боєприпаси часів війни, незважаючи на розміри та значний вік, вкрай небезпечні. Натрапити на них можна в різних місцях. Тому, в таких випадках необхідно бути вкрай обережними, в жодному разі не чіпати предмет, схожий на боєприпас, а тим паче, не намагатися його вилучити та перенести. Про знахідку необхідно терміново повідомити місцеві органи влади або Службу порятунку за номером «101».

Коментарі

Кенцало Юра

Share
Published by
Кенцало Юра

Recent Posts

Львів та Фрайбург розширюють співпрацю

обговорили нові проєкти

1 годину тому

Синоптики застерігають про надзвичайну пожежну небезпеку на 4 – 6 травня

у Львівській громаді зафіксували уже 50 пожеж в екосистемах, з них 18 – великі, площа горіння яких…

1 годину тому

Комунальне підприємство “Зелене місто” очолив Олександр Єгоров

Найголовніші проекти підприємства “Зелене місто” — будівництво механіко-біологічного комплексу з переробки ТПВ та рекультивація Грибовицького…

1 годину тому