Новини

На Львівщині у ДТП загинув священик (ВІДЕО)

На Львівщині у с. Розлуч в автокатастрофі загинув настоятель Свято-Покровської парафії ПЦУ  селища Бориня прот. Казимир Ільницький.

Як пише «Четверта студія» з посиланням на РІСУ, про це розповів черговий зі швидкої, який був на виклику, передає Leopolis.news.

Свідки кажуть, що отець перевищив швидкість.

Як повідомили в поліції, священник виїхав на зустрічну смугу.

Правоохоронці попередньо встановили, що зіткнулись автомобіль «Ssangyong Rexton», яким керував 59-річний мешканець району та мікроавтобус «Mercedes Sprinter». Внаслідок зіткнення водій «Rexton» від отриманих травм помер на місці події. Окрім того, тілесні ушкодження отримали пасажирка легковика та двоє пасажирів мікроавтобуса.

Відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) КК України. Поліцейські розслідують обставини ДТП, яка сталася 10 грудня.

«З глибоким сумом від імені кліриків, чернецтва та вірних Православної Церкви України Турківщини висловлюємо щиросердечні співчуття рідним, близьким і парафіянам Свято-Покровського храму смт Бориня з приводу тяжкої втрати – упокоєнням у Богові  протоієрея Казимира Ільницького.

Протоієрей Казимир користувався високою повагою серед кліриків єпархії. Віримо, що милосердний Господь прийме наші молитви за упокій новопреставленого протоієрея Казимира і його «в оселях праведних вселить, на лоні Авраамовому упокоїть, і до праведних причислить», – повідомила «Бойківська правда» з посиланням на Турківський  деканат  ПЦУ.

Фото: РІСУ

 

Коментарі

Ольга Корнієнко

Share
Published by
Ольга Корнієнко

Recent Posts