Новини

На Львівщині у білий день пограбували пенсіонера

Як встановили правоохоронці, 22 вересня, близько 10.00, на вулиці Івасюка в Сокалі 59-річний місцевий житель розпилив в обличчя 71-річному місцевому мешканцю газ з балончика, завдав йому кількох ударів у голову, після чого заволодів грошовими коштами та мобільним телефоном та втік.

Про це пише Четверта студія з посиланням на поліцію Львівщини.

До розкриття злочину були задіяні оперативники кримінальної поліції та слідчі відділення поліції №2 Червоноградського районного відділу поліції.

Правоохоронці провели комплекс оперативно-розшукових заходів, встановили місце перебування зловмисника та затримали його в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України.

Слідчі територіального підрозділу поліції, за процесуального керівництва Сокальської окружної прокуратури, повідомили затриманому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.4 ст.186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

Досудове розслідування триває, невдовзі суд обере зловмиснику запобіжний захід.

Правоохоронці вкотре нагадують, що в умовах воєнного стану за скоєння крадіжки, грабежу, розбою, вимагання, а також за привласнення, розтрату майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем, передбачені максимальні покарання.

Коментарі

Олег Довганик

Share
Published by
Олег Довганик

Recent Posts

Мешканців Львівщини просять економити світло

Аварійні відключення стали необхідним кроком для збереження енергосистеми України — брифінг

11 години тому

Момент замаху на Фіцо

Відео

12 години тому