Новини

На Львівщині триває ремонт мостів на автомобільній дорозі О141901 Турка – Лопушанка

Роботи виконуються в межах капітального ремонту автомобільної дороги загального користування місцевого значення О141901 Турка – Лопушанка на ділянці км 4+100 – км 11+000.

Про це пише Четверта студія з посиланням на прес-службу ЛОВА.

Станом на сьогодні завершуємо ремонт чотирьох мостів на яких виконано комплекс робіт з влаштування накладних та перехідних плит, заходів з водовідведення, влаштовано тротуари, бар’єрне та перильне огородження на проїзній частині влаштовано двошарове асфальтобетонне покриття.

«Також на двох мостах ведуться роботи з влаштування металевої гофрованої конструкції. Всі роботи з ремонту цих шести мостів плануємо завершити до листопада 2024 року», – повідомляє директор департаменту дорожнього господарства Львівської ОВА Орест Шуліковський.

Нагадаємо, що ремонт автомобільної дороги місцевого значення О141901 Турка – Лопушанка на ділянці км 4+100 – км 11+000 розпочали у 2021 році. Тоді провели ремонт проїзної частини протяжність 6,1 км між населеними пунктами м.Турка – с.Вовче.

У 2024 році роботи виконуються за рахунок перехідного залишку Державного дорожнього фонду. Це субвенція спеціального фонду державного бюджету, яка може буди використана тільки на ремонт доріг місцевого значення.

Коментарі

Олег Довганик

Share
Published by
Олег Довганик

Recent Posts