На Львівщині триває конференція «Україна очима молодих»

Новини 17 Квітня, 2019 66
На Львівщині триває конференція «Україна очима молодих». Фото: прес-служба ЛОДА.

На Львівщині триває конференція «Україна очима молодих». Фото: прес-служба ЛОДА.

Сьогодні, 17 квітня, у Львівському національному університеті імені Івана Франка відбулось урочисте відкриття Міжнародної науково-практичної конференції учнів-членів Малої академії наук «Україна очима молодих». Про це пише прес-служба ЛОДА.

З вітальним словом до учасників засідання звернулась директор департаменту освіти і науки Львівської обласної державної адміністрації Любомира Мандзій.

«Творіть і змінюйте! Ставте мету і підкорюйте вершини! Бо досягають успіху ті, хто має мету. Крокуйте вперед маленькими кроками, але мотивуючи інших», – зазначила у своєму виступі Любомира Мандзій.

Під час конференції учні 9-11 класів розглянуть і обговорять такі напрямки: дослідження якості продуктів харчування та вплив раціону харчування на організм людини; проблеми формування та функціонування об’єднаних територіальних громад в Україні: суспільно-географічний аспект (на прикладі своєї області) Рекомендації до учнівських проектів; піорізноманітність екосистем та особливості раціонального природокористування в регіоні; економічне зростання регіону: природні, трудові та інституційні чинники.

Триватиме конференція до 19 квітня.

Коментарі

Позначки: ,