Новини

На Львівщині троє неповнолітніх вбили приятеля через борг

Як повідомили у відділі комунікації Головного управління Національної поліції у Львівській області, фотографії тіла загиблого один із зловмисників оприлюднив у соціальній мережі.

До дільничного офіцера поліції Жовківського відділення поліції 24 квітня надійшло повідомлення про те, що в одній з соціальних мереж була оприлюднена інформація про можливе вбивство людини. Під час проведення перевірки інформація підтвердилась – тіло юнака без ознак життя з численними тілесними ушкодженнями поліцейські виявили закопаним на території одного з домогосподарств у місті Жовква. Особу загиблого встановлено – ним виявився сімнадцятирічний мешканець одного з сіл району.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

Також встановлено, що в ніч з 12 на 13 квітня у підвалі одного з житлових будинків у місті Жовква хлопця жорстоко побили троє його знайомих – двоє місцевих мешканців віком п’ятнадцять та сімнадцять років та сімнадцятирічний мешканець одного з сіл Жовківського району. Побачивши, що побитий не подає ознак життя, зловмисники винесли тіло з підвалу, занесли за будинок та закопали. При цьому вони сфотографували тіло загиблого і в подальшому один із товаришів оприлюднив ці фото у соціальній мережі. Правоохоронці опитали неповнолітніх у присутності батьків та психолога – за їх словами, вони побили свого знайомого тому, що він заборгував їм гроші – дванадцять тисяч гривень та не міг повернути борг.

Зловмисники затримані в порядку ст.208 КПК України, невдовзі суд обере для них міру запобіжного заходу. Досудове розслідування триває.

Коментарі

Ольга Корнієнко

Share
Published by
Ольга Корнієнко

Recent Posts

На Львівщині судитимуть організовану групу

Незаконно відчужили землю, запроектовану під дорогу

4 години тому

На Львівщині лише 3,3% громад мають програми підтримки волонтерських організацій

Волонтери почали шукати нові шляхи, що дадуть змогу акумулювати допомогу для Збройних Сил України, і…

5 години тому

Які пільги можуть отримати ветерани при працевлаштуванні

Захисники й захисниці, які повертаються в цивільне життя та влаштовуються на роботу, мають перелік пільг,…

6 години тому

На Львівщині конфіскували землю у громадянина рф

Конфіскація земельних ділянок у громадянина рф – на Самбірщині прокуратура продовжує через суд повертати майно…

6 години тому

В Україні заочно засудили водія за п’яну ДТП

Прокуратура у Верховному Суді відстояла справедливий вирок для винуватця ДТП з потерпілими у Дрогобичі

6 години тому