Новини

На Львівщині судитимуть подружжя

Прокурори Франківської окружної прокуратури міста Львова скерували до суду обвинувальні акти щодо 40-річного місцевого мешканця та його 42-річної дружини. Чоловікові інкримінують придбання, зберігання та збут наркотичних засобів (ч. 1, 2 ст. 307 КК України), а жінці – придбання, зберігання та збут особливо небезпечних психотропних речовин шляхом передачі їх у місця позбавлення волі (ч. 2 ст. 307 КК України).

Про це пише Четверта студія з посиланням на Львівську обласну прокуратури.

Слідством встановлено, що обвинувачений налагодив збут наркотичного засобу метадону на території Сихівського району Львова. Збував наркотики під час зустрічі «з рук у руки», тоді ж наркозалежні особи здійснювали оплату за «товар».

Під час обшуку в помешканні підозрюваного виявлено та вилучено таблетки білого кольору, стакани із порошкоподібною речовиною білого кольору та її залишками, банківські картки, електронні ваги та інші речові докази.

Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у виді тримання під вартою з правом внесення застави.

Доки чоловік перебував у ізоляторі, його дружина з допомогою одного з поштових операторів відправила на його ім’я посилку. Проте у ній, крім продуктів харчування, був поліетиленовий згорток з особливо небезпечною психотропною речовиною – PVP. Під час огляду кореспонденції згорток виявили та вилучили працівники поліції.

Досудове розслідування здійснюють слідчі відділу поліції №2 Львівського районного управління поліції Головного управління Нацполіції області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Коментарі

Олег Довганик

Recent Posts

Східниця втратила молодого захисника

Вічная памʼять

54 секунди тому

На Львівщині внаслідок наїзду мікроавтобуса травмовані дві жінки

поліцейські встановлюють обставини

2 години тому

Дрогобич готується до зими

Підготовка до зими розпочата: комунальники Дрогобича готують снігоочисну техніку та закупляють піскосуміш

3 години тому

На Львівщині померла депутатка

Співчуття з приводу смерті депутатки Дрогобицької міської ради Ольги Мицак

12 години тому

На Львівщині московський піп не давав похоронити Героя (ВІДЕО)

Священники разом зі своїми нечисельними прихильниками

13 години тому