Новини

На Львівщині судитимуть директора та засновника товариств

За процесуального керівництва Львівської обласної прокуратури до суду скеровано обвинувальний акт стосовно директора та засновника одного із ТзОВ Запорізької області за фактом заволодіння бюджетними коштами, за попередньою змовою групою осіб в особливо великих розмірах та службового підроблення (ч. 5 ст. 191, ч. 1 ст. 366 КК України).

Встановлено, що у грудні 2017 року запорізьке товариство виграло у тендері на продаж одному із комунальних підприємств Самбора машини для земельних робіт. Однак, директор та засновник суб’єкта господарювання, підробили документи та фактично надали вживаний бульдозер під виглядом нового, який не відповідає умовам технічного завдання тендерної позиції.

Таким чином, службовці заволоділи бюджетними коштами у сумі понад 1,8 млн грн у вигляді різниці між ринковою вартістю майна та фактично сплаченою.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювалось слідчими Слідчого управління Головного управління Національної поліції Львівської області, за оперативного супроводу Управління стратегічних розслідувань у Львівській області ДСР Нацполіції України.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Коментарі

Олег Довганик

Share
Published by
Олег Довганик

Recent Posts

Завтра Львів попрощається із захисником Олексієм Дудиком

Після завершення навчання проходив строкову військову службу у Навчальному центрі імені Василя Вишиваного Національної гвардії…

57 секунд тому

У Львівській громаді побільшає парків

Марія Чижишин зауважила, що мова йде про відведення земельних ділянок під сквер та парки, аби…

16 хв. тому

У Львові депутати згадали за енергетичну безпеку

Фракція "Європейська Солідарність" вимагає від ВРУ негайного реагування на захист енергетичної інфраструктури

23 хв. тому

У Львові військовим безкоштовно робитимуть масаж

Вартість відшкодування послуги загального масажу та/або його аналога становитиме не більше 500 гривень за 1…

26 хв. тому

У Львові затвердили Програму підтримки обдарованої молоді на 2024-2027 роки

Депутати Львівської міської ради затвердили Програму підтримки обдарованої молоді Львівської МТГ на 2024-2027 роки

28 хв. тому