В межах проекту ЄС «Вдосконалення системи контролю безпечності харчових продуктів в Україні» на платформі «Prometheus» Міністерство аграрної політики та продовольства України спільно з Державною службою України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів підготували онлайн-курс «Безпечність харчових продуктів: сучасне законодавство, сумлінний виробник, відповідальний споживач». Про це інформують у департаменті агропромислового розвитку Львівської ОДА.
Курс присвячений розробці, запровадженню та забезпеченню функціонування процедур, заснованих на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках (НАССР).
Тематика курсу:
– Безпечність чи якість? Що регулює харчове законодавство?
– Базові знання з НАССР – що необхідно знати перед впровадженням? Програми-передумови.
– Розуміння та застосування принципів НАССР. Як уникнути типових помилок?
Автори курсу: Яна Добідовська, Юрій Оглашенний. Запрошений спікер курсу – голова Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Володимир Лапа.
Онлайн-курс стартує 1 червня 2019 року та проводиться на безкоштовній основі. Після завершення курсу слухачі отримають відповідний сертифікат.
Для участі у курсі можна зареєструватися за посиланням.
Додаткову інформацію можна отримати на офіційному сайті Мінагрополітики або за телефоном 044-363-08-28.