Новини

На Львівщині стартував конкурс проектів регіонального розвитку

Конкурсна рада дала старт та затвердила пріоритети обласного конкурсу проєктів регіонального розвитку у рамках Комплексної програми регіонального розвитку Львівщини на 2021 –2025 рік.

Про це пише Четверта студія з посиланням на прес-службу Львівської обласної ради.

Як розповів заступник голови Львівської обласної ради Юрій Холод, початок прийому заявок на участь у конкурсі розпочинається 26 березня  і триватиме до 26 квітня включно. Для територіальних громад, як саме подавати заявки, профільний департамент ЛОДА наступного тижня проведе спеціальні навчання.

Відтак наші громади зможуть подавати заявки в таких пріоритетах: житлово-комунальне господарство, медицина, перепрофілювання соціальної та адміністративної інфраструктури, енергозбереження в бюджетній сфері, безпека, інші пріоритети. Деталізація по видах робіт по кожному пріоритету буде оприлюднена пізніше.

За словами Юрія Холода, у травні експертна комісія відбере проєкти-переможці, які будуть реалізовані на Львівщині цього року.

Нагадаємо, Львівська обласна рада прийняла Комплексну програму регіонального розвитку Львівщини на 2021 – 2025 роки 18 лютого.

Ініціатива напрацювати саме Комплексну програму регіонального розвитку належить голові Львівської обласної ради Ірині Гримак.

Програма має три напрямки:
– Конкурс проєктів місцевих ініціатив (у 2021 році нижня гранична вартість проєктів – від 100 тис грн, верхня межа – 500 тис грн. Із 2022 року до 2025 року: від 100 тис грн і вище, максимальна сума субвенції з обласного бюджету не повинна перевищувати 500 тис грн);
– Конкурс проєктів регіонального розвитку (у 2021 році нижня гранична вартість проєктів – 1,5 млн грн і більше. Із 2022 року до 2025 року: вартість проєктів – від 3 млн грн і більше, максимальна сума субвенції з обласного бюджету не більше 2,5 млн грн);
– Реалізація стратегічних (розвиткових) проєктів (вартість проектів – від 25 млн грн).

Коментарі

Олег Довганик

Share
Published by
Олег Довганик

Recent Posts

Скандальна кума Садового заробила майже 100 тисяч гривень

Садовий у квітні преміював Свистун на майже 60 тисяч гривень

4 години тому

Садовий планує взяти позику на 840 мільйонів гривень для переробки сміття

На сайті Львівської міськради підготували та оприлюднили проєкт ухвали про здійснення запозичення до бюджету Львівської…

12 години тому

У Львові просять встановити пам’ятник Шухевичу

Військові звернулись до Садового

13 години тому

У Львові депутати стали на захист академії сухопутних військ

Звернулись всі разом, щоб ми не плутали інцидент між двома фізичними особами, який відбувався, слідча…

13 години тому

Водій маршрутки у Львові розпилив газовий балончик у обличчя чоловіку

Залізничний районний суд визнав винним водія Львівського комунального підприємства АТП-1 в умисному тілесному ушкодженні

17 години тому