Новини

На Львівщині сталась смертельна аварія (ФОТО)

Внаслідок зіткнення легковика з вантажівкою загинув 56-річний мешканець міста Броди, ще двоє малолітніх хлопчиків та 35-річна жінка доставлені в лікарню. Дорожньо-транспортна пригода сталася у місті Броди. Про це інформує відділ комунікації поліції Львівської області, пише Четверта студія.

Як встановили слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту поліції Львівщини, водій вантажівки «Сканія» – 32-річний мешканець Дніпропетровської області, зіткнувся з легковиком «Фіат», який зупинився перед виїздом на автодорогу «Київ-Чоп». За кермом легковика перебував 56-річний місцевий мешканець.

Від травм, отриманих внаслідок ДТП, на місці загинув водій легковика. Ще троє його пасажирів – 35-річна жінка, та двоє дітей віком 6 і 7 років госпіталізовані у реанімаційне відділення лікарні.

За фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.2. ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – до восьми років позбавлення волі.

Водія вантажівки «Сканія» затримано в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Невдовзі суд обере йому запобіжний захід.

Досудове розслідування триває. Правоохоронці встановлюють обставини події.

Поліцейські затримали водія, причетного до смертельної ДТП на Бродівщині
Поліцейські затримали водія, причетного до смертельної ДТП на Бродівщині

Коментарі

Олег Довганик

Share
Published by
Олег Довганик

Recent Posts

Луценко підтримав відставку Шмигаля

Бо некомпетентность, мародерство і безпорадність Уряду в мяких кріслах все сильніше бʼє в спину тим,…

28 хв. тому