Новини

На Львівщині спіймали нелегалів з Туреччини

Біля українсько-польського кордону правоохоронці затримали автомобіль з двома громадянами Туреччини, які в обхід пунктів пропуску планували дістатися Польщі.

Про це пише “Четверта студія” з посиланням на прес-службу Мостиського прикордонного загону.

Сьогодні вранці, реалізуючи отриману від оперативних підрозділів інформацію, прикордонники відділу «Смільниця» на автодорозі Добромиль-Нижанковичі зупинили для перевірки легковик. В авто, яким керував громадянин України, в якості пасажирів слідувало двоє чоловіків. В ході перевірки було встановлено, що вони є громадянами Туреччини. Прикордонники також з’ясували, що в Україну іноземці прибули легально- через авіаційні пункти пропуску в лютому цього року. Проте продовжити мандрівку до країн ЄС вирішили у незаконний спосіб.

Наразі тривають перевірочні заходи та встановлюються обставини правопорушення. За спробу незаконного перетинання державного кордону іноземці будуть притягнені до адміністративної відповідальності.

Коментарі

Кенцало Юра

Share
Published by
Кенцало Юра

Recent Posts

Фінансова підтримка на закупівлю товарів для потреб Сил оборони: триває акредитація підприємств та волонтерських організацій

Акредитацію реалізовують в межах Програми підвищення конкурентоспроможності Львівської області на 2021 – 2025 роки

37 хв. тому

Влада свідомо знищує індустріальний потенціал України, – Тимошенко

«Батьківщина» оскаржуватиме у Конституційному суді закон про знищення індустріального потенціалу України

3 години тому

У Львові маршрутки курсуватимуть до 23 години

Під час комісії транспорту депутати вкотре піднімали питання продовження роботи громадського транспорту у вечірні години

4 години тому