Новини

На Львівщині слідчі повідомили про підозру ще одному державному реєстратору

За несанкціоновану зміну інформації у Державному реєстрі прав на нерухоме майно та їх обтяжень підозрюваному, 30-річному львів’янину, загрожує покарання – штраф до чотирьох тисяч неоподаткованих мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк до двох років.

Про це пише Четверта студія з посиланням на поліцію Львівщини.

Зловмисника викрили слідчі відділення поліції №1 Львівського районного управління поліції №1 спільно зі співробітниками Управління протидії кіберзлочинам у Львівській області за процесуального керівництва Жовківської окружної прокуратури.

Під час досудового розслідування правоохоронці встановили, що підозрюваний, перебуваючи на посаді державного реєстратора, несанкціоновано змінив у Державному реєстрі прав на нерухоме майно та їх обтяжень інформацію щодо багатоквартирного житлового будинку, розташованому в одному з сіл Львівського району.

Слідчі повідомили зловмиснику про підозру у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого ч.1 ст.362 (Несанкціоновані дії з інформацією, яка оброблюється в електронно-обчислювальних машинах (комп’ютерах), автоматизованих системах, комп’ютерних мережах або зберігається на носіях такої інформації, вчинені особою, яка має право доступу до неї) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає покарання – штраф від двох тисяч до чотирьох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк до двох років.

Досудове розслідування триває.

Коментарі

Олег Довганик

Share
Published by
Олег Довганик

Recent Posts

Міноборони планує додати функцію електронних направлень на ВЛК через Резерв+

Дмитро Лазуткін сьогодні повідомив, що висновки військово-лікарської комісії для військовозобов'язаних громадян України дійсні п'ять років

2 години тому

На Львівщині змінився військовий комендант

Раніше був Тарас Грень

3 години тому

У Львові маршрутки курсують до 20 години

Мешканці скаржаться на роботу транспорту

4 години тому

Україна втратила 40% Вовчанська

росіяни сконцентровані на напрямках населеного пункту Липці, Вовчанськ і на лівому-правому флангу міста Вовчанськ

5 години тому