Новини

На Львівщині шість територіальних громад розробили інвестиційні паспорти

Шість територіальних громад за підтримки Львівської обласної ради отримали інвестиційні паспорти, зокрема, Пустомитівська, Красненська, Городоцька, Мурованська, Червоноградська, Золочівська.

Вони стали переможцями в конкурсі громад Львівської області для отримання експертної підтримки у розробці інвестиційних паспортів від Обласної асоціації «Ради Львівщини».

Інвест-паспорт розроблялися в тісній взаємодії громад та експертів. Допомогли втілити їх в життя фахівці Асоціації завдяки співфінансуванню та фаховим експертним супроводом.

За словами виконавчого директора  Асоціації «Ради Львівщини» Андрія Якиміва, документ допоможе громадам якісно розвиватися та представити їх можливості, а потенційні інвестори зможуть чітко з’ясувати пріоритети та вичерпно зрозуміти: чи варто інвестувати в цю територіальну громаду.

“Деякі з цих громад вже мають інвесторів, інші лише планують їх залучати. Наприклад, Городоцька тепер працюватиме над якістю робочих місць, а Золочівська — над їх створенням. У кожного свої завдання, та спільне одне — всі хочуть мати додаткові надходження до бюджету і, як наслідок, новий рівень життя для мешканців”, — розповів виконавчий директор.

Голова Львівської обласної ради Ірина Гримак зауважила: «Обласна рада й надалі активно працюватиме щодо промоції інвестиційного потенціалу наших громад. Наше спільне завдання, щоб всі 73 громади стали економічно спроможними та забезпечили сталий розвиток своїх територій».

Уся зібрана експертами інформація систематизована та оформлена у відповідний  документ у вигляді книги, яка містить: інвестиційний профіль громади, картки інвестиційних проєктів, привабливі бізнес-кейси, а також так званe дорожн. картe просування інвестиційних можливостей громад.

Нагадаємо, Львівська обласна рада з метою розвитку економічного потенціалу регіону розробила вебплатформу «Інвестиційні ресурси Львівщини», на якій розміщені інвестиційні паспорти громад.

Онлайнплатформа дає максимально доступний об’єм інформації про інвестиційні пропозиції, а також всю необхідну інформацію про область, зокрема, і в розрізі громад.

Коментарі

Олег Довганик

Share
Published by
Олег Довганик

Recent Posts

Загроза поліцейської держави: аналітики про ідею тотального відеомоніторингу

Вона дозволить силовикам стежити за будь-ким всюди, що особливо небезпечно для критиків влади, опозиції та…

26 хв. тому

В елітному селищі біля Львова жителі тонуть у піску

Скарга на Гарячу лінію міста Львова

1 годину тому

На Львівщині 100% шкіл навчають дітей українською мовою

Функціонування державної мови в освітньому процесі –  утвердження національної свідомості та ідентичності

3 години тому

На Яворівщині 55-річний підприємець захарастив землю відходами

За процесуального керівництва Спеціалізованої екологічної прокуратури (на правах відділу) Львівської обласної прокуратури повідомлено про підозру…

3 години тому

У Ходорові 61-річна жінка виростила 67 кущів конопель (ФОТО)

Виростила на присадибній ділянці 67 кущів конопель – підозрюється мешканка Ходорова

3 години тому