Новини

На Львівщині шахтарі перекриють дорогу через заборговані зарплати

Шахтарі державного підпримєства “Львіввугілля” завтра, 23 січня, перекриють дорогу міжнародного значення “Львів – Рава-Руська” через заборгованість із зарплат.

Про це повідомив голова незалежної профспілки гірників України Михайло Волинець на своїй сторінці у Facebook, пише “Четверта студія” з посиланням на “Варту1”.

За його словами, у четвер із 10:00 до 13:00 шахтарі ДП “Львіввугілля” збираються вийти на безстрокову акцію протесту і перекрити трасу “Львів – Рава-Руська” (у районі с.Добросин), якщо сьогодні не отримають заборговану заробітну плату за серпень-грудень 2019 року.

“Регіональне об’єднання Незалежної профспілки гірників України м. Червонограда направило звернення на ім’я президента України, голови Верховної Ради, прем’єр-міністра, урядовців у якому повідомляє про свою готовність до радикальних дій у випадку непогашення зарплатної заборгованості перед шатрами ДП “Львіввугілля”, – написав Волинець.

Він також додав, що голодування гірників у будівлі Львівської ОДА на знак протесту проти невиплати зарплат на ДП «Львіввугілля» триває. Зарплатна заборгованість перед працівниками «Львіввугілля» за грудень, листопад і частково жовтень 2019 року становить 317,79 млн гривень.

Коментарі

Кенцало Юра

Share
Published by
Кенцало Юра

Recent Posts

Американські євреї зреагували на крадіжку лісу в Брюховичах

Йдеться про 19,1 га унікальної лісової території, що між вулицями Ряснянська – Незалежності України у…

6 години тому

Мешканців Львівщини просять економити світло

Аварійні відключення стали необхідним кроком для збереження енергосистеми України — брифінг

19 години тому

Момент замаху на Фіцо

Відео

19 години тому