Новини

На Львівщині роздали перші картки пільговика на внутрішньообласних маршрутах

Черговий етап реалізації е-квитка: На Львівщині роздали перші картки пільговика на внутрішньообласних маршрутах

Новояворівська МТГ завдяки АСООП першою в Україні почала облік пільговиків та компенсуватиме пільговий проїзд окремим категоріям громадян на приміських та міжміських автобусних маршрутах області.

Про це пише Четверта студія з посиланням на Новояворівську міську раду.

Сьогодні, 16 вересня, згідно підписаного Меморандуму про співпрацю та організацію взаємовідносин між Новояворівська міська рада, Львівською ОВА та інвестором з провадження АСООП на Львівщині ТОВ “Smart Ticket Technology”, відбулося вручення персоніфікованих карт пільговика. Першими їх безкоштовно отримали учасники бойових дій та сім’ї загиблих Захисників з цієї громади. Загалом 64 особи. Надалі їх кількість збільшуватиметься.

Наразі триватиме тестовий період. Пільговики повинні прикладати свої картки двічі: при вході та виході, як при оплаті банківською карткою. Це дозволить облікувати кількість поїздок і визначити суму компенсації для перевізників. Далі картки пільговика отримають й інші категорії осіб, які мають право на пільговий проїзд.

Триває робота й з іншими громадах Львівської області щодо побудови системи обліку пільгових категорій населення та механізму компенсації. Це черговий етап реалізації автоматизованої системи обліку і оплати проїзду на приміських та міжміських автобусних маршрутах Львівщини.

Нагадаємо, Львівщина першою в Україні почала облік всіх пасажирів на приміських та міжміських автобусних маршрутах. Відтепер на валідаторах, на яких можна безконтактно розрахуватися за проїзд банківською карткою чи пристроєм з підтримкою NFC, водії зобов’язані фіксувати ще й всі готівкові оплати та видавати пасажирам квитки.

З усіх питань щодо роботи системи, звертайтеся на гарячу лінію: 0 800 300 844

Запровадження е-квитка на Львівщині реалізовують в межах співпраці Львівської ОВА з інвестором із впровадження АСООП “Smart Ticket Technology” та за підтримки міжнародної компанії платіжних технологій Visa.

Коментарі

Олег Довганик

Share
Published by
Олег Довганик

Recent Posts

Садовий хоче заборонити Telegram

Мер Львова, перебуваючи у Нью-Йорку, видав черговий кринжовий допис

6 години тому

На Львівщині працює вітрова електростанція (ФОТО, ВІДЕО)

Працюємо над тим, аби зробити стабільнішою нашу енергосистему!

6 години тому