На Львівщині працюватиме сто ліцеїв (ФОТО)

Новини 21 Вересня, 2023 180

Наша область першою в Україні сформувала перспективну мережу профільних ліцеїв. Детально прописали плани трансформації мережі кожної громади на ці роки

Якісна освіта – це квиток, який дасть нашим дітям та державі майбутнє. Створення осередків якісної освіти на Львівщині обговорили сьогодні за участі освітян області та експертів українсько-шведського проєкту «Підтримка децентралізації в Україні» Salar International.

Про це повідомив голова ЛОВА Максим Козицький, пише Четверта студія.

«У своєму виступі зосередився на реформі освіти й створені мережі профільних ліцеїв, де з 1 вересня 2027 року учні 10 класів почнуть здобувати профільну освіту.

Наша область першою в Україні сформувала перспективну мережу профільних ліцеїв. Детально прописали плани трансформації мережі кожної громади на ці роки. Це важливе рішення. Тепер вкрай важливо, щоб воно не залишилося лише на папері. 

На Львівщині буде 100 ліцеїв. Станом на сьогодні вже створили 9, з них 3 наукових обласних, які мають різні профілі, що не перетинаються. Це мало. Маємо пришвидшитися. Адже з цієї війни ми повинні вийти не тільки переможцями, а й освіченою та оновленою державою», – йдеться у повідомленні Козицького.

Коментарі

Позначки: ,