На Львівщині посадовець ДПС скоїв ДТП у стані алкогольного сп’яніння, – соцмережі (ВІДЕО)

Новини 20 Вересня, 2020 1 487

Скриншот відео ФБ/Тарас Середович

Активісти повідомляють, що дорожньо-транспортну пригоду у стані алгольного сп‘яніння скоїв керівник Буського управління ГУ ДПС у Львівській області

Начальник Буського управління Головного управління ДПС у Львівській області керував автомобілем у стані алкогольного сп’яніння і скоїв ДТП.

Як пише “Четверта студія”, про це повідомляють користувачі соцмереж.

“Це – типове обличчя вітчизняного чиновника-старожила. На відео – людина дуже схожа на начальника Буського управління Головного управління ДПС у Львівській області – Анатолій Сисюк. П’яна людина. Він тримається за голову після того, як з показником 1,78 проміле начебто в’їхав у припарковане авто.

Через це його навіть будуть судити по адмінці.

За інформацією «Автомайдану» Анатолій Сисюк вже мав таку ситуацію і вийшов сухим із води. Цікаво як буде цього разу? Сам «замне» ситуацію чи звернеться по допомогу до київського шефа Олексія Любченка?”,- зазначає у дописі на  Телеграм-каналі журналіст Тарас Середич.

Як повідомляв «Антикор», податківець-п’яниця Анатолій Сисюк «наколядував» на посаді будинки та мільйони.

Податківець-п’яниця Анатолій Сисюк «наколядував» на посаді будинки та мільйони Керував автомобілем у стані алкогольного сп’яніння, здійснив ДТП і уник покарання. Ось така історія зі щасливим фіналом трапилась із чиновником на Львівщині, який обіймає керівну посаду в органах податкової служби.

Працювати на державній службі Анатолій Сисюк почав щонайменше з 2003 року. Саме тоді, за нашою інформацією, його прийняли на роботу в ДПІ у Личаківському районі міста Львова. У 2005-му влаштувався в Господарську службу державного територіально-галузевого об’єднання «Львівська залізниця», де пробув до 2007 року. Зрештою, Анатолій Федорович вирішив повернутися в податкову та обрав установу Перемишлянського району. Нині ж він начальник Буського управління ДПІ у Львівській області.

За даними поліції, у кінці 2018-го перед самим Новим роком Анатолій Сисюк скоїв ДТП напідпитку. Коли на місце пригоди прибули патрульні, то запропонували йому пройти огляд на рівень алкоголю в крові, але Анатолій Федорович відмовився, мовляв, перебував на пасажирському сидінні, а за кермом був його товариш. І товариш справді підтверджував, що саме він був за кермом. Тільки от інший учасник ДТП і пасажир вказували, що за кермом автомобіля MITSUBISHI PAJERO був саме Сисюк, який в салоні був один. Його ж товариш із групою підтримки приїхав згодом і взяв відповідальність на себе. Звісно, що суд повірив у версію керівника податкової і вирішив, що поліція та інші свідки зводять наклеп на нього, а насправді ж він не був за кермом. У підсумку, суд провадження по цій справі закрив за відсутністю у діях Сисюка правопорушення.

До речі, із сайту судової влади випливає, що у вересні 2020-го суд буде розглядати вже новий протокол щодо Сисюка за керування авто в стані сп’яніння та ДТП. Мабуть, для податківця це звична практика.

Скриншот

Ми також переглянули декларації Анатолія Федоровича за 2014, 2015, 2016, 2017, 2018 та 2019 роки. Сисюк отримує середньостатистичну зарплату державного службовця, а також має проценти за вкладами. Дружина Оксана Сисюк за попередній рік офіційно отримала дохід на рівні мінімальної зарплати. Цікаво також, що дочка Христина у 2016 році отримала 236 тис. грн доходу зі США.

Якщо вірити майновій декларації, податківець прописаний і проживає у Львові разом із дружиною Оксаною та трьома дітьми. Має єдину ділянку в Жовкві Львівської області площею 0,08 га.

У Сисюк Оксани є ділянка безпосередньо у Львові площею 0,09 га. При цьому власник у реєстрі відсутній взагалі. З ухвали ж сесії Львівської міськради ми маємо підтвердження про власника.

На цій ділянці розташований симпатичний житловий будинок площею 454 квадратні метри. У реєстрі його немає. Відповідно до декларації податківця, будинок належить дружині на праві власності з березня 2014 року. Хоча в гуглі його можна побачити ще з 2005 року, а у 2009 він має вигляд завершеного.  Вартість будинку на дату реєстрації складала 1,18 мільйона гривень, або 122 тисячі доларів за тодішнім курсом. Того ж року Оксана Анастасівна взагалі не мала зарплати, а лише відсотки за вкладами.

До речі, тут неподалік у 2016 році зареєструвала придбану земельну ділянку площею 0,03 га разом із невеликим будинком теща Сисюка – Неприцька Степанія. Про неї ми знаємо небагато, лише те, що вона була зареєстрована фізичною особою-підприємцем.

Якщо вірити задекларованій Анатолієм Сисюком інформації, він має у власності лише один автомобіль – позашляховик Mitsubishi Pajero Wagon, зареєстрований у 2009 році. Саме про такий автомобіль йшлося в протоколі про здійснення ДТП у стані алкогольного сп’яніння. За нашими підрахунками, подібний транспортний засіб того ж року міг обійтися йому щонайменше в  30 тисяч доларів. Очевидно, це суттєва сума як для державного службовця.

Реформування державної податкової служби мала б передбачати очищення її від працівників із сумнівною репутацією, які не можуть підтвердити законність набутої рухомості та нерухомості.

Коментарі

Позначки: , , , ,