Новини

На Львівщині оголосять надзвичайну ситуацію, – офіційно

Щойно відбулось позачергове засідання обласної комісії ТЕБ і НС. За підсумками засідання ухвалили рішення про визначення ситуації, що склалася на території області у зв’язку з поширенням ГРВІ, спричиненої коронавірусом, як надзвичайної ситуації медико-біологічного характеру регіонального рівня.

Проо це пише голова Львівської обласної державної адміністрації  Максим Козицький.

“Комісія ухвалила рішення ввести на території області надзвичайну ситуації із 00:01 24 березня 2020 року. Усі органи переведено у режим роботи у в умовах надзвичайної ситуації”, – повідомляє голова ОДА.

Попри введення надзвичайної ситуації, ми мусимо пам’ятати, що забезпечення людей засобами для існування на нашій відповідальності. Поки в країні не впроваджено надзвичайний стан, ми мусимо підтримувати економічну діяльність в регіоні.

В межах засідання також обговорили необхідність формування переліку підприємств, що забезпечуватимуть життєдіяльність області.

Відтак, за результатами комісії з питань обласної комісії техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій керівником робіт із ліквідації наслідків епідемії визначили мого профільного заступника Івана Собка. В межах своїх повноважень керівник робіт визначить склад та структуру штабу, що напрацює план заходів із ліквідації наслідків.

Коментарі

Кенцало Юра

Share
Published by
Кенцало Юра

Recent Posts

Мешканців Львівщини просять економити світло

Аварійні відключення стали необхідним кроком для збереження енергосистеми України — брифінг

11 години тому

Момент замаху на Фіцо

Відео

11 години тому