Новини

На Львівщині обласні заклади отримали майже 500 млн грн власних надходжень

За 7 місяців року обласні заклади отримали 499 млн грн власних доходів. Це менше порівняно з відповідним періодом 2023 року на 25% або 161 млн грн. Основна причина – зменшення обсягу благодійних і доброчинних надходжень на 207 млн грн або 42%.

Про це повідомив департамент фінансів Львівської ОВА, пише Четверта студія.

«У структурі власних надходжень у минулому році спостерігалося перевищення благодійних та інших надходжень над доходами від платних послуг майже втричі, у цьому році – на 22%.

Частка надходжень від платних послуг зросла з 27% торік до 45% (225 млн грн) цьогоріч.

Натомість частка благодійних внесків зменшилася з 73% до 55% (274 млн грн).

Доходи від платних послуг збільшилися на 46,5 млн грн (26%) у більшості галузей гуманітарної сфери, окрім установ соціального захисту.

Найбільше власних надходжень залучено закладами охорони здоров’я – понад 272 млн грн, установами освіти – понад 95 млн грн, соціального захисту – приблизно 69 млн грн, фізичної культури та спорту – 31 млн грн, культури та мистецтва – понад 30 млн грн.

З отриманих надходжень обласні заклади та організації скерували більше 465 млн грн на свою діяльність (366 млн грн на видатки споживання, 99 млн грн – капітальні видатки)», – поінформували в профільному департаменті.

Коментарі

Олег Довганик

Share
Published by
Олег Довганик

Recent Posts

На Львівщині першого заступника сільського голови викрито на одержанні 4 000 доларів США хабаря

За процесуального керівництва Львівської обласної прокуратури на вимаганні та одержанні неправомірної вигоди викрито першого заступника…

59 хв. тому

Грошове забезпечення членам сімей полонених, заручників, інтернованих та зниклих безвісти за особливих обставин

Зверніть увагу, що для призначення виплати безвісно відсутнім військова частина вважає захисника, зниклого безвісти під…

1 годину тому

Підозрюваного у вбивстві Фаріон залишили в СІЗО ще на два місяці

Підозрюваного у вбивстві Фаріон залишили в СІЗО ще на два місяці - до 17-го листопада…

4 години тому